WebCsászár – Digitális Eszközök

Most induló vállalkozásoknak is tudunk segíteni, szívesen elmondjuk a lehetőségeiket, és azt, hogy hol és mit érdemes reklámozni, egyáltalán merre induljanak el, mi legyen a kommunikációs stratégiájuk.

AdWords (Ads) marketing tanácsadás

Egy rosszul beállított AdWords-fiók megeszi a pénzed. Egy vállalkozó simán beletesz 300.000-400.000 Ft-ot, mielőtt keresne egy szakit azzal a problémával, hogy nem hoz vásárlót. Szívesen belenézünk a fiókodba és javaslatokat teszünk a javításra. Ha szeretnéd, akkor pedig ki is javítjuk a hibás beállításokat, akár veled együtt, közösen. 

Facebook marketing tanácsadás

Egy helyesírási, leíró stilisztikai vagy rossz stílussal megírt Facebook kampány jó esetben elégeti a pénzed, míg rossz esetben elpártolnak tőled a vásárlók. De erről külön könyvet tudnék írni, mert sok rémes esettel találkoztam már. A Word csak az elgépelt szavakat húzza alá és nem konvertálja át marketingszöveggé az írásodat, s még szerethetővé sem tesz. 

Hírlevél marketing tanácsadás

A gondosan felépített e-mail adatbázisodra elég 3 rossz levelet kiküldeni és soha többé nem fogják megnyitni a leveleidet, hacsak nem mindig valami 30-40%-os akciót küldesz ki nekik, mert akkor az lesz a célközönség, akit csak az ár fog érdekelni, te pedig szépen lassan tönkremész. 

Garancia

Ha nem vagy elégedett az 1 napos, illetve 2 két napos marketing tanácsadással, akkor szólj a helyszínen a tanácsadás megkezdése utáni első órában, és mi kérdezés nélkül vissza adjuk a pénzed. Te nem kockáztatsz semmit! 

Facebook tanácsadás

Kitettél egy posztot Facebookra, de nincs rá semmilyen reakció pedig már eltelt 4 óra hossza is? Van egy rossz hírem. Nem ismered a követőidet. Nem tudod őket megszólítani. 
Ha nem tudsz belőlük kicsikarni egy nyamvadt like-ot, akkor vásárlásra sem tudod őket ösztönözni. Elégeted a pénzt. Megtervezzük a Facebook kommunikációdat, hogy a likeok tengerében úszhass és hogy a hajadat tépd a sok megrendeléstől.

AdWords tanácsadás

Az AdWords, azaz a Google Ads olyan mint egy repülőgép fedélzete. Mi megmutatjuk neked azt a sok rejtett mütyűrt, mert valószínűleg te most csak a botkormányt és a start gombot látod. Ha szeretnéd, akkor a tekerőket is maximumra toljuk.

SEO tanácsadás

Ugye te sem mész el egy randira papucs-zokni kombinációban? …hiszen mindketten tudjuk, hogy semmi esélyed nem lenne. Ugyanez vonatkozik a vállalkozásod weboldalára is, hiszen elavultan nem fog kelleni a Google-nek. Ha szeretnéd a Google-t az ujjaid köré csavarni, akkor gyere hozzánk marketing terápiára. 

Weboldal elemzés

Ha a weboldaladra csak kummantani járnak az emberek, akkor szólj nekünk. Intézkedni fogunk.